Datum objave: 03.10.2019

 

TKO SMO MI?

Sve što radimo u Burtonu započelo je u planinama. Od najmanjeg putovanja do jurnjave po snijegu po planinama, idemo prema naprije, stalno inoviramo i mjenjamo način na koji ljudi uživaju u prirodi od prvog dana.

 

UPOZNAJTE JAKEA VLASNIKA

Jake Burton Carpenter osnovao je Burton Snowboards iz svoje garaže u Vermontu još 1977. godine i od tada je posvetio svoj život snowboardingu. Burton je odigrao glavnu ulogu u rastu snowboardinga koji je narastao od sporta hobija do sporta svjetske klase stvarajući pritom revolucionarne proizvode, podržavajući najbolje svjetske sportaše i gurajući više skijališta da naprave staze i omoguće snowboardanje.

 

ZAŠTO BURTON?

Nakon što je pokrenuo inovacije i razvijao posao više od 40 godina, Burton zna da je to samo putovanje. Proizvodi, zajednica i kultura govore sami za sebe. Ostatak? Pa, samo trebate ući i osjetiti razliku.

 

ODRŽIVOST

U Burtonu, održivost je utkana u sve naše proizvode. Odgovorni smo za sport kojim smo se i sami bavili, kao i prema ljudima i okolišu koji ga podržavaju. Naše opredjeljenje je da Burton bude poštovan zbog utjecaja na okoliš i društvo, kao što je i zbog naših  vrhunskih proizvoda.

 

TEHNOLOGIJA I INOVACIJE

Burton voditelji proizvoda uvijek teže nastaviti gurati proizvode prema sljedećem tehničkom nivou razvoja. Da bi to postigli , Burton koristi svoje vrhunski opremljene tvornice i radimo s vrhunskim timom stručnjaka diljem svijeta.

 

TIM

Rad našeg tima utjelovljuje Burtonov život. Da, oni su svjetski prvaci, inovatori i lideri u sportu, ali oni su i savršeni ambasadori za sve Burton proizvode. Daju ključnu povratnu informaciju o svim našim proizvodima tijekom putovanja po svijetu, oni su naši stručnjaci koji svakodnevno izvlače maksimum.

 

Burton proizvode od sada možeš kupovati samo na Maras Webshopu.

Ekskluzivnu ponudu ruksaka pogledajte OVDJE