Datum objave: 24.06.2019

Ekskluzivne tkanine, izvanredni dizajn i cool efekti: školski ruksaci iz Coocazoo brenda ističu se iz gomile zbog svojih posebnih značajki. Uz jedan od ovih ruksaka vaši teenageri imat će nešto posebno što nemaju svi. Vrijedi biti ažuran, jer nova školska godina će brzo početi.

Zašto su Coocazoo ruksaci posebni?

Uz odličan dizajn, ove ruksake definira jednostavnost nošenja i mnoštvo funkcionalnosti. Kao i svi Coocazoo ruksaci, oni zadovoljavaju najviše ergonomske zahtjeve te se odlikuju ergonomskim konstrukcijama koje se mogu prilagoditi svakim leđima. To potvrđuje i cijenjeni njemački certifikat organizacije Aktion Gesunder Rücken e.V. (Akcija za zdrava leđa, poznata kao AGR) – njemačkog nezavisnog tijela sastavljenog od stručnjaka iz područja ergonomije i liječnika. Kolika je važnost ovog certifikata govori i činjenica da se AGR-ov certifikat dodjeljuje i u automobilskoj industriji za sjedala te predstavlja garanciju kvalitete koja se daje samo ergonomskim proizvodima usklađenima sa strogim medicinskim zahtjevima.

 

 

Misija brenda Coocazoo je stvarati moderne školske ruksaci za srednju školu, koji su omiljeni istovremeno i djeci i roditeljima. Bilo u školi ili u slobodno vrijeme, Coocazoo ruksaci zadovoljiti će sve izazove s kojima će ih vaš srednjoškolac suočiti.

 

Upoznajte naše omiljene modele:

ScaleRale - školski ruksak koji raste zajedno s vašom djecom

Nova školska godina donosi i nove troškove no ako kupujete novu odjeću svojoj djeci, ne morate nužno i novi ruksak. ScaleRale raste zajedno s vašom djecom i može se u tren oka prilagoditi njihovoj visini. Opremljen je prilagodljivim sustavom za leđa, takozvanim EASY GROW SYSTEM. Sa samo jednom rukom, ScaleRale se može prilagoditi veličini djetetova tijela. To čini školski ruksak ergonomskim i ugodnim za leđa. Savršeno prianjanje ruksaka je važno, nakon svega, on je taj koji vaše dijete svakodnevno prati na putu do škole.

 

 

 

 

Posebna pozornost posvećena je i sigurnosti stoga su ruksaci obogaćeni reflektirajućim značajkama kako bi djeca u maraku i u lošim vremenskim uvjetima bila jasno vidljiva na cesti.

Školski ruksak ne bi trebao samo biti udoban, on se vašim teenagerima mora i svidjeti! Zato ScaleRale dolazi u velikom broju dizajna. Bilo za djevojčice ili za dječake, ovdje je za svakoga nešto. Pregledajte naše dizajne i zajedno pronađite idealan ruksak za svaki školski izazov.

 

 

Vaši teenageri će biti odušeljeni jer će svoj Coocazoo ruksak moći i personalizirati u svom stilu. Zatvarači, kopče i bedževi po vlastitom izboru, učinit će svaki ruksak jedinstvenim a vaše dijete će se osječati posebno na školskom dvorištu.

 

JobJobber2 - školski ruksak s odličnom organizacijom

S ovim ruksakom vaši će teenageri naučiti biti savršeno organizirani i time započeti opušteno svaki školski dan. Ovdje su knjige i mape (A4) savršeno spremljene u dva velika glavna odjeljka s dvostrukim vodootpornim patentnim zatvaračem.

Dva bočna i rastezljiva vanjska džepa, izrađena od izdržljivog materijala, poslužit će za spremanje boce ili kišobrana kako ne bi zauzimali mjesto u unutrašnjosti torbe a tajni džep na leđima odlično će poslužiti na školskom izletu za spremanje vrijednih stvari.

     

 

Zajedno s djecom odaberite osnovni model ruksaka a zatim neka oni sami puste mašti na volju i dodaju svoj pečat kombinirajući različite detalje. Od sada, kada kupujete MatchPatch kompatibilni ruksak, postoji 10 besplatnih dijelova iz CandyShopa koje mogu kombinirati! Privjesci za patentne zatvarače, kopče i bedž mogu se zamijeniti i prilagoditi po vlastitoj želji. Za neke bi to mogao biti i prvi korak u dizajnerskoj karijeri. Candy Shop potražite u našim poslovnicama u City Center one West-u i Arena Centru. 

   

 

Brend Coocazoo je brend koji ide u korak s vremenom i ne prestaje oduševljavati svoje korisnike stoga smo ponosni što najbolje za svoje dijete možete pronaći upravo u našem Webshop-u

Kako bi spremni dočekali početak nove školske godine ne čekajte previše nego već sada potražite idealan školski ruksak. Više modela ruksaka i dodatne opreme potražite OVDJE.