Datum objave: 24.12.2020

Veseli nas što možemo predstaviti novi brand koji će apsolutno obogatiti ponudu sportskih ruksaka na našem tržištu. Riječ je o brandu Gregory koji je 1977. godine osnovao Wayne Gregory. Bilo da je riječ o skijanju i snowboardu u francuskim Alpama, rekreativnom planinarenju po Sljemenu, penjanju po Paklenici  ili čak ekspedicijama – Gregory ima ruksak za Vas. Strast za dizajniranjem ruksaka rezultirala je inovativnošću koja je po mnogočemu povećala samu ugodu nošenja ruksaka. Posvećena  je velika pažnja razlici forme muškog i ženskog tijela, tako da se svaka linija ruksaka radi u obje varijante- i muškoj i ženskoj. Prilagođavanje i ispravna veličina ruksaka važna je iz čitavog niza razloga. Omogućuje Vam da se ugodno osjećate i trošite manje energije tijekom Vaših aktivnosti. Također Vam omogućuje da pravilno koristite svoj ruksak  kako bi dobili optimalne performanse.

                                             

Sjedinite se s njim, nemojte da Vam bude teret!

 Jednostavna filozofija dizajna dovela  je do  stvaranja najudobnijih i najpouzdanijih ruksaka na svijetu. Doživotna garancija dokaz je sigurnosti u odabiru materijala, te promišljanje u izradi svakog detalja, što daje sigurnost u najvećim životnim pustolovinama. Gregory izrađuje ruksake koji traju doživotno. Stoga je bitno da proizvodi budu lako popravljivi. Proizvodi se  testiraju u laboratoriju, ali najbolji test ste Vi u svojim životnim akcijama.  Cilj je da ne mijenjate proizvod, nego njegov mali dio ukoliko je potrebno. I tako zauvijek ostaje s Vama.

 Svakako treba naglasiti da Gregory ruksaci prolaze 40 strogih testova i kontrola što je zasigurno dokaz da Vas neće iznevjeriti ni u kojem trenutku.

Ekološki pristup je neupitan, apsolutno se podrazumijeva.

                                              

Izrazito je bitan trud  na smanjenju emisije stakleničkih plinova i želja da se smanji CO2 otisak. Svi u kompaniji rade na tome i to je sastavni dio cijelog procesa proizvodnje; od testiranja i razvoja prototipa u laboratorijima  firme u Salt Lake Cityja,Utah,SAD- do trenutka kada ga Vi „proučavate“ u trgovini.

Smisao Gregory filozofije je kreiranje najudobnijeg i najsigurnijeg ruksaka na svijetu.

Misija je napraviti ruksak kojem možete vjerovati, u tome su i uspjeli!

Traganje za najboljim performansama i kvalitetom dovela je brand do mjesta gdje je sada, a želja za traženjem najboljeg je trajan zadatak. To je putovanje koje traje i  koje nema krajnje destinacije.

                                           

Cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje