Datum objave: 11.03.2019

Samsonite ne prestaje oduševljavati svojim inovativinim dizajnom a s novim asortimanom torbi i kovčega, izrađenih iz recikliranih materijala, ide korak dalje u smjeru održivog razvoja. Poznat po visokoj kvaliteti i trajnosti proizvoda, Samsonite novim ECO kolekcijama nadahnjuje svjetske putnike da putuju sa stilom, ali ekološki osviješteni.

Samsonite ECO kolekcije koriste dva nova materijala: Recyclex™ i reciklirani polipropilen. Recikliran materijali sjedinjen s vrhunskim dizajnom najnovija je inovacijama među brojnima po kojima je Samsonite poznat u svijetu.

 

S’CURE ECO

S’CURE ECO je nova kolekcija izrađena iz minimalno 85% recikliranog polipropilena, koji nastaje unutar SAMSONITE proizvodnog procesa. Drugim riječima, industrijski otpad koji bi završio negdje na livadi upotrijebljen je u proizvodnji ove linije. Kako bi kofer nosio naziv ECO, pažjivo su birani i materijali korišteni za izradu dodatnih značajki. Stoga su ručke s vanjske strane, logo i ID oznaka također izrađeni iz recikliranog drvenog otpada a unutrašnjost kofera obložena je Samsonite Recyclex™ tekstilnim vlaknom. To inovativno vlakno izrađeno iz 100% reciklirane PET plastične ambalaže je izrazito izdržljivo, fleksibilno i nadasve prihvatljivo okolišu. Radi funkcionalnog pakiranja, tu su još i trake za pridržavanje odjeće, zatvarači i veliki džep. 

Budite primjer ekološki osviještenog putnika te ovdje odaberite veličinu kovčega koja bi vam najbolje odgovarala.

     

 

SPARK SNG ECO

Moderan dizajn i mnoštvo značajki naglašavaju volumen i lakoću Spark SNG ECO kolekcije. Kolekcija nudi veliki izbor modela - od toaletne torbice do XL Spinner 82 cm Expandable kovčega koji su u cijelosti izrađeni o Recyclex™ vlakana. Ono što ovu Spark SNG ECO liniju čini posebnom je upotreba pluta umjesto poliuretanskih vlakana za izradu loga, ID oznake i zaštite leđa kovčega.

Svoj model iz Spark SNG ECO linije odaberite ovdje.

 

ZIPROLL

Nova Ziproll kolekcija stvorena je za avanturiste. Samsonite ovom najnovijom casual putnom kolekcijom uspješno spaja stil i praktičnost. Roll - top dizajn najbolji je odabir za sve koji vole praktičnost, brzi pristup potrepštinama i povećanje volumena u zadnji trenutak. Samsonite i ovdje koristi reciklirani materijal, odnosno Recyclex™ vlakana kako bi njegovi vlasnici bili u skladu s prirodom.

Linija uključuje ruksake, kabinske kovčege i torbe na kotače. Kovčezi na 4 kotača imaju novu konstrukciju podijeljenog okvira koji pruža maksimalnu stabilnost, lagano manevriranje te se jednostavno slažu kako bi se praktično uskladištili kod kuće.

Krenite na put uz svoj novi Ziproll. Više modela potražite ovdje.

 

 

HEXA-PACKS

Hexa-Packs je najnovija linija ruksaka, također izrađena iz Recyclex™ vlakna odnosno iz 100% reciklirane PET plastične ambalaže.

Linija se sastoji od 4 vrlo praktična, no stilski različita ruksaka za svaku namjenu: posao, sport, kratka putovanja i svakodnevnu upotrebu. Svi modeli su funkcionalno organizirani s puno džepova, uključujući i odjeljak za laptop i tablet.

Dnevni, sportski i putni ruksak odlikuju se praktičnim otvaranjem s gornje strane te kompresijskim trakama za optimalno podešavanje veličine. Sportski ruksak ima i dodatni džep na dnu za odlaganje mokre odjeće ili tenisica.

Poslovni ruksak nudi najviše pretinaca od kojih se glavni široko otvara u obliku slova U nudeći puno prostora za sve poslovne potrepštine.

Svoj idealan Hexa-Packs ruksak u omiljenoj boji pronađite ovdje.