Datum objave: 18.09.2018

Na pitanje o budućnosti putovanja, RIMOWA odgovara s novim i inovativim idejama uvodeći prvi potpuno integrirani digitalni kovčeg: RIMOWA Electronic Tag - tehnologija koja će redefinirati putovanje. Koristeći ovu novu tehnologiju, putnici će moći prijaviti svoju prtljagu od kuće koristeći svoj smartphone i predati ga u zračnoj luci u nekoliko sekundi - bez stresnih vremenskih pritisaka. To je moguće zahvaljujući RIMOWA-inoj uporabi tehnologije koja je izravno integrirana u odabrane RIMOWA kovčege. RIMOWA Electronic Tag zamjenjuje uobičajenu naljepnicu s digitalnim podatkovnim modulom na kojem se prenose podaci o vašoj prtljazi .

 

PREDNOSTI ELEKTORNIČKE ETIKETE

Prijavite svoju prtljagu gdje god se nalazili. Putovanje znači slobodu. S RIMOWA Electronic Tagom uživat ćete u još većoj slobodi. Provjerite svoju prtljagu od kuće, hotela ili dok ste u pokretu - to je vaše putovanje i vaša odluka a inovativna veza između kovčega i smartphonea omogućuje upravo to.

Biti u pokretu ali, bez stresa. RIMOWA Electronic Tag održava ovo obećanje i osigurava da se možete više opustiti na svojim putovanjima. Jednostavnost korištenja aplikacije je još jedan čimbenik radi kojeg ćete odmah zavoljeti svoj novi RIMOWA kovčeg. Kada dođete do zračne luke, više ne morate misliti na svoju prtljagu što će  znatno povećati kvalitetu vašeg putovanja.

Integrirana elktronička etiketa uklanja nepotrebni stres prilikom putovanja i eliminira čekanje u zračnoj luci. Nakon što ste prijavili svoju prtljagu putem aplikacije, možete ju predati na bilo kojoj poluautomatskoj ili automatskoj postaji za prijavu prtljage.

RIMOWA Electronic Tag je prvo rješenje za digitalnu mobilnosti za prtljagu koja putnicima daje ono što im je najviše potrebno - opuštajuće vrijeme.

 

PREUZIMANJE APLIKACIJE