Datum objave: 15.04.2019

S ponosom predstavljamo novi brend TUMI - jedan od vodećih svjetskih premium brendova za putni i poslovni program. 

Tumi svoju priču započinje još davne 1975. godine kada je osnivač brenda Charlie Clifford, bivši volonter Mirovnih snaga, odlučio uvoziti kožne torbe iz Južne Amerike te brend nazvao TUMI - po peruanskoj ikoni. Kvaliteta je oduvijek bila imperativ što je jamčilo brzi razvoj tvrtke. Tijekom 80ih godina prošlog stoljeća, Tumi doživljava svoj procvat stavljajući naglasak na inovatinost proizvoda što ga postavlja u sam vrh putnih brendova. Stvaraju se novi materijali koji s razvojem tehnologije postaju upravo one karakteristike koje čine razliku.

Filozofija brenda Tumi temelji se na doživljaju njegovih vjernih kupca - njihovim sadašnjim iskustvima i budućim putovanjima jer što više putuju više će voljeti Tumi. Jednostavna formula koju svaki proizvod prolazi glasi: test, test, test, odbaci ako je potrebno, ponovi proces. Posebna pažnja posvećuje se i najsitnijim detaljima kako bi se osigurao besprijekoran rad i stvarili modeli koji mogu nadmašiti kupčeva očekivanja. 

Lenny i Zoe Kravitz putuju tamo gdje je sve počelo, poštujući generacije koje su im omogućile da postanu ono što danas jesu. Kakve priče pričaju njihovi TUMI koferi, pogledajte u videu niže.

 

 

 

Pregledajte najpopularnije TUMI kolekcije i odaberite svog favorita. 

19 Degree Aluminum

Budite drugačiji i odaberite metalni kofer. Super izdržljiva aluminijska kolekcija kofera dizajnirana je s fluidnim, lijepo oblikovanim rubovima. Krenite na put sigurni da će sve dragocjenosti biti zaštičene s dvostrukom integriranom bravicom sa šifrom. Lakoća kretanja osigurana je dvostrukim silikonskim kotačima koji se kreću u svim smjerovima. 

   

 

Alpha 3 i Alpha Bravo

Kolekcija Alpha 3 izrađena je iz TUMI-jeva patentiranog ultra izdržljivog FXT® balističkog najlona. Balistički najlon je čvrsta, robusna i izdržljiva najlonska tkanina koju je razvila korporacija DuPont kao materijal za jakne koje su nosili piloti za vrijeme Drugog svjetskog rata. Alpha 3 linija ima kultne poslovne i putne komade koji objedinjuju inovativni dizajn, vrhunske performanse i najbolju funkcionalnost u klasi.

Za one putnike koji se ne boje iznenadne avanturističke priče tu je i Alpha Bravo kolekcija koja će vas iz ureda odvesti odmah na otvoreno pa i dalje.

     

 

Arrivé 

Ova rafinirana kožna kolekcija napravljena je po uzoru na značajke iz automobilskog dizajna, s kromiranim detaljima, neodoljivih krivulja i elegantnim magnetskim zatvaračima. Prilikom stvaranja Arrivé kolekcija, dizajneri su mislili na sve tako da ovaj kofer osim mnoštva funkcionalnih pretinaca ima i USB priključak na prijenosnu bateriju. 

   
   

Stanton 

Postignite maksimalnu eleganciju uz Tumi ruksake za žene. Više se ne morate izgubiti u vlastitoj torbi jer je kod ovih modela organizacija imperativ. Istaknite se svojim sofisticiranim ruksakom i osječajte se baš posebno.

     

 

Latitude

TUMI Latitude je najtrajniji i najlakši hard side kofer. Izrađeni od inovativnog SRPP Ballistic™ materijala koji je napravljen da se savija i savija a bez posljedica. SRPP Ballistic™ (Self-Reinforced Poly-Propylene Ballistic) je inovativni materijal koji se koristi za izradu školjke kućišta kofera a primarna mu je primjena u automobilskoj i balističkoj industriji. Specifičan je po svojoj nevjerojatnoj izdržljivosti i otpornosti na udarce. Tehnika izrade ovog materijala je ono što mu daje posebnu značajku fleksibilnosti kako bi se mogao prilagoditi okolini.

   

 

Odvažite se i odaberite svoj TUMI model