Datum objave: 26.02.2019

Bliži nam se dodjela najprestižnije ecommerce nagrade koja će se održati 17. travnja na konferenciji Ecommerce Day 2019. u Zagrebu.

Ovo najveće natjecanje web trgovaca u Hrvatskoj #WTG2019 održava se već 5. put, a njegov cilj je izvijestiti javnost o tome tko su zaista naši najbolji web trgovci. Broj uključenih web trgovaca i potrošača, koji žele biti sigurni kojim web stranicama mogu vjerovati, raste iz godine u godinu.

Razlog velikom povjerenju koje ovo natjecanje stvara je poseban način izbora pobjednika a koji se temelji na tri ključna područja poslovanja web trgovine:

  • tehnička sukladnost trgovine s europskim standardima sigurne online kupovine
  • zadovoljstvo kupaca
  • ocjena međunarodne stručne komisije

Još jedna posebnost ovog natjecanja je stvaranje dodatne vrijednosti za sve uključene strane. Rast stope ecommerce trgovine u Hrvatskoj, povratna informacija i izvještaji za svakog web trgovca te ono najvažnije - komunikacija realnih podataka prema kupcima i stvaranje mjera vrijednosti.

Budite dio potrošača koji odlučuju i predajte svoje mišljenje u kratkoj anketi niže kako bismo zajedno došli do titule najboljeg web trgovca 2019. godine. 

Trebamo upravo Vaš glas!

ANKETA