Filtriranje

HEYS SMART LUGGAGE® SPINNER

SMART LUGGAGE HEYS
Šifra: HY15034S3-66
Šifra: HY15034-0017-S3-66
-30%
356,00 € | 2.682,28 kn
249,20 € | 1.877,60 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 249,20 € | 1.877,60 kn
-30%
356,00 € | 2.682,28 kn
249,20 € | 1.877,60 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 249,20 € | 1.877,60 kn
Dimenzije:
46 x 66 x 27 cm
Volumen:
70 L
Težina:
3.6 kg
Materijal:
POLYCARBONATE
Boja:
BURGUNDY
Jamstvo:
5 god.
Linija:
HEYS SMART LUGGAGE®
Odaberite boju:
BURGUNDY
Materijal:
Hard
Vrsta modela:
Spinner (4 kotača)
Mogućnost proširenja:
Ne
Veličina modela:
M
Brand:
HEYS
Dimenzije koferi:
46 x 66 x 27 cm
Težina kofera:
3,60 kg
Za više informacija, pošaljite upit
Pošaljite nam upit kako biste izbjegli mogućnost pogrešne realizacije online kupnje budući da trenutno imamo manje od 3 komada na zalihama. Informaciju o raspoloživosti artikla poslat ćemo Vam unutar 24 sata.

Odaberite boju

Ostale značajke

Heys pametni kofer spinner veličine M

 • Heys Smart Luggage® je pametan kofer koji pruža besprijekorno i cjelovito iskustvo putovanja današnjim modernim putnicima.
 • aplikacija Heys Smart Luggage® omogućuje kontrolu interaktivnih funkcija kofera putem vašeg Apple ili Android uređaja
 • napajanje 2x AAA baterijama, odobreno od aviokompanija za check-in (ne koriste litij-jonske baterije) 
 • pametna ručka s integriranom vagom
 • Bluetooth pametna TSA brava za daljinsko zaključavanje ili otključavanje pomoću pametnog telefona
 • alarm blizine koji upozorava na udaljenosti između vas i vašeg kofera 
 • aplikacija Heys Smart Luggage dostupna je na 8 jezika: engleskom, francuskom, njemačkom, arapskom, korejskom, španjolskom, kineskom, hebrejskom
 • izrađen od 100% laganog i čvrstog polikarbanata polikarbonata
 • potpuno obložen interijer s razdjelnikom s patentnim zatvaračem s velikim mrežnim džepom s patentnim zatvaračem
 • okretni kotači od 360° za glatke i fluidne pokrete s vašim koferom
 • više o mogućnostima Heys pametnog kofera, možete pročitati dolje niže u čestim pitanjima

     Kako podesiti kofer:

 

Česta pitanja

Kako upariti kofer s mobilnom aplikacijom?

Nakon što u naponsku jedinicu stavite (2x) AAA baterije, uključite Bluetooth funkciju na svom telefonu, otvorite aplikaciju Heys Smart Luggage® i prijavite se. Dodirnite ikonu Smart Luggage®, a zatim dodirnite gumb Pair. Nakon spajanja biti će zatraženo da imenujete svoju prtljagu. Dodijelite prtljagu i dodirnite Add Luggage da biste dovršili postavljanje.

Kako upariti dodatan kofer?
Za uparivanje dodatne prtljage dodirnite ikonu "Settings", a zatim karticu "Luggage tab". Tamo ćete vidjeti gumb + "Add Luggage". Dodirnite taj gumb i aplikacija će tada tražiti novu prtljagu s kojom će se upariti.
Kako zamijeniti baterije?
Otvorite prtljagu. Otkrijte unutrašnju oblogu stražnjeg odjeljka za pristup napajanju. Otvorite odjeljak za bateriju okretanjem vijaka i umetnite (2x) AAA baterije unutra.
Kako mogu skinuti Smart luggage aplikaciju?

Idite u Apple App Store ili Google Play trgovinu, potražite Heys Smart Luggage aplikaciju i preuzmite je.

Kako mogu zaključati svoj kofer?

Umetnite jezičke s patentnog zatvarača u bravu. Dodirnite ikonu Smart Luggage® na svojem telefonu, dodirnite karticu "Lock", a zatim u sredini dodirnite gumb ikone lokota. Da biste otključali, jednostavno dodirnite isti gumb.

Napominjemo da se prtljaga automatski zaključava nakon 30 sekundi bez aktivnosti. Ako su jezičci s patentnog zatvarača umetnuti u bravu, morat ćete ponovo otključati prtljagu pomoću aplikacije ili tipki.

 

Što LED svjetla predstavljaju na bravi?

Postoje dvije LED svjetlosne boje koje osvjetljavaju iz daljinske brave.

 • PLAVI: prtljaga je otključana
 • CRVENO: prtljaga je zaključana
Kako mogu izmjeriti težinu svojeg kofera?
Dodirnite ikonu Smart Luggage® aplikacije, dodirnite karticu "Scale" i zatim u sredini ikonu težine. Podignite prtljagu pomoću gornje ručke za nošenje i držite je dok se težina ne prikaže na ekranu.
Kako mogu promijeniti mjernu jedinicu za težinu?
Nakon što se težina prikaže na ekranu, ispod težine pojavit će se gumb s oznakom "LBS" i "KG". Ako dodirnete ovaj gumb, prelazit ćete između mjernih jedinica.
Kako mogu provjeriti da li je moj kofer u dometu aplikacije?

Dodirnite ikonu Smart Luggage®, dodirnite karticu "Proximity", a zatim dodirnite ikonu zapisa u sredini. Alarm za blizinu pojavljuje se kad je vaša prtljaga izvan dosega.

 

Kako funkcionira senzor za blizinu?
Tehnologija koristi Bluetooth signale kratkog dometa koji aplikaciji omogućuju otkrivanje i davanje obavijesti na telefonu, kao i zvučno upozorenje ako vaš kofer nije u vašoj blizini.
Koja je maksimalna udaljenost Bluetooth senzora za blizinu?
Raspon blizine je oko 30 stopa / 10 metara. Raspon blizine može se postaviti na "Kratki", "Srednji" ili "Dugi" domet za prilagođena upozorenja o blizini. S vremena na vrijeme smetnje se mogu proizvesti fizičkim preprekama kao što su zgrade ili zidovi ili digitalnim preprekama kao što su radio antene ili uređaji koji proizvode radiofrekvencijske signale.
Kako mogu ugasiti alarm senzora za blizinu?
Na kartici Proximity dodirnite "Set Range", zatim "Shut Off Alarm".
Koliko dugo traje baterija?
Životni vijek baterije (2x) AAA varira ovisno o upotrebi, ali u prosjeku bi trebao trajati oko. 5.000 akcija. Na aplikaciji Smart Luggage® nalazi se ikona baterije koja će vam omogućiti da pratite trajanje baterije uređaja.
Da li je Smart Luggage „flight legal“?
Da, Smart Luggage® je „flight legal“. Napajaju ga (2x) AAA baterije, a ne litij-jonske (Li-Ion) baterije, a njegove dimenzije su unutar propisa zrakoplovne tvrtke. Sve veličine Smart Luggage® su zakonite za let.
Zabranjuju li aviokompanije upotrebu Smart Luggage®?
Heys Smart Luggage® NIJE ograničen jer se napaja (2x) AAA baterijama. Samo prtljaga s litij-ionskim (Li-Ion) baterijama ograničena je u nekim aviokompanijama. Heys Smart Luggage® NE KORISTI litijeve baterije.
Da li Smart Luggage odgovara regulatornim zahtjevima koje postavljaju aviokompanije?
Da. Pametna prtljaga udovoljava sigurnosnim standardima koje su utvrdili FAA, TSA i IATA.
Prtljaga se neće spajati s mojim telefonom, kako mogu učiniti da se upari?
Provjerite je li Smart Luggage® aktiviran uklanjanjem baterija, a zatim ponovno stavljanjem. Daljinsko zaključavanje trebalo bi se aktivirati i svjetla će postati plava. Druga je mogućnost pokušati isključiti Bluetooth funkciju na vašem telefonu, a zatim je ponovo uključiti kako biste provjerili otkriva li Smart Luggage®. Ako se prtljaga i dalje ne želi upariti, ponovno pokrenite telefon i pokušajte ponovo.
Ikone funkcija prikazane su sivo, a čini se da nijedna značajka ne funkcionira.
To znači da je vaš Smart Luggage® predaleko od vas i da ste isključili vezu. Aplikacija bi se trebala automatski povezati s prtljagom nakon što prtljaga dođe u radijus signala (cca. 10m ).
Čini se da težina nije točna, kako da kalibriram vagu?
Dok je u funkciji digitalnu skalu možete ponovno kalibrirati dodirom ikone "Calibrate" koja se nalazi u donjem desnom dijelu aplikacije. Ne dirajte ručku kofera prilikom kalibracije. Ako vaga i dalje prikazuje pogrešnu težinu, slijedite ove korake: izvadite baterije, izbacite prtljagu iz aplikacije Smart Luggage, vratite baterije natrag, uparite s prtljagom i ponovno kalibrirajte.
Čini se da svjetla na vagi ne rade?
Prvo provjerite razinu baterije vašeg Smart Luggage®. Ako je prazna, zamijenite baterije. Također možete pokušati ponovno pokrenuti aplikaciju Smart Luggage®.
Što se događa ako mi se isprazni baterija u telefonu a trebam otključati kofer?
Morati ćete imati napunjen telefon za povezivanje s daljinskim zaključavanjem kako biste ga mogli otključati. U slučaju nužde, uz svaki Smart Luggage® isporučuje se ključ. Također možete posuditi prijateljev telefon za povezivanje s vašom prtljagom. Jednostavno preuzmite aplikaciju Smart Luggage®, prijavite se putem svog računa i ponovno ćete imati potpunu kontrolu nad Smart Luggage®.
To top