Servis kofera

U sklopu naše tvrtke servisiranje i zamjena rezervnih dijelova važan su dio našeg poslovanja i nesumnjivo važna usluga svakom sadašnjem korisniku ili budućem vlasniku naših artikala.

Samsonite je zaista kvaliteta! - reći će brojni korisnici barem jednog artikla iz Samsonite asortimana, čak i predobra, da kovčeg star i dva desetljeća još uvijek koristimo i ne bacamo! - česta je opaska vlasnika Samsonite-a.

Tome zasigurno pridonose i ovlašteni Samsonite servisi u brojnim zemljama koji su na raspolaganju za sve vrste popravaka pokrivenih jamstvom. Proizvodi koji nisu više pod jamstvom ili jamstvo ne pokriva popravak, servisiraju se u skladu s dostupnošću rezervnih dijelova.

Stoga, ako ste slučajno možda blokirali šifru i ne možete otvoriti kovčeg, trebate novu bravicu, muči vas patentni zatvarač, ručka za povlačenje ili što god drugo, obratite se s povjerenjem našem servisu:

Adresa servisa
MARAS d.o.o. Vrbik 8a, Zagreb
Radno vrijeme: pon-pet 08:00-16:00
Tel: 01/6199 621
E-mail: [email protected]

Napominjemo da osim ovlaštenog Samsonite servisa, omogućavamo servisiranje proizvoda i ostalih brendova iz naše ponude u skladu s raspoloživim rezervnim dijelovima i mogućnostima popravka.